Team

Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen dat iedereen zich thuis voelt bij de dagopvang en buitenschoolse opvang.
Anja Anja Manager Eigenwijs

Manager van Eigenwijs. Creërt voor kinderen, ouders en medewerkers een uitdagende en inspirerende plek.

Marcel Marcel Buitenschoolse opvang

Een sportieve pedagogisch medewerker die het belangrijk vind dat kinderen plezier hebben en zich kunnen ontwikkelen op het gebied van sport. In zijn vrije tijd is hij graag met zijn 2 kinderen en is hij actief voetballer en trainer.

Nicky Nicky Buitenschoolse opvang & Dagopvang

Een sportieve pedagoog die zijn enthousiasme voor sport en spel met veel plezier overbrengt aan de kinderen. De beste voetballer bij Eigenwijs!

Figen Figen Dagopvang Rijswijk

Vindt het ook na jaren werken in de kinderopvang nog altijd even geweldig om met kleine kinderen bezig te zijn en te zien hoe ze zich ontwikkelen.

Amanda Amanda Dagopvang Rijswijk

Heeft groene vingers! Snapt helemaal dat kinderen van de pedagoog leren en de pedagoog ook van de kinderen. Bij Eigenwijs ervaart ze dat iedere dag.

Anoushka Anoushka Dagopvang Rijswijk

Ervaren pedagogisch medewerker met een kunstzinnige achtergrond. Biedt met veel plezier en passie creatieve activiteiten aan onze kinderen. Het planten/dieren rijk staan ook hoog in het vaandel. Ze is vaak te vinden in haar eigen eetbare tuin, waaruit ze dingen mee kan nemen.

Bartine Bartine Dagopvang Rijswijk

Bartine werkt sinds 2008 bij ons en is een echt buitenmens; het liefst trekt ze er op uit, weer of geen weer. Bedenkt de mooiste boswandelingen.

Daniëlle Daniëlle Dagopvang Rijswijk

Nog elke dag laten de kinderen mij inspireren met hun talenten. Ik haal daar mijn kracht uit om de leukste activiteiten aan te bieden.

Debby Debby Buitenschoolse opvang

Ervaren pedagoog die het heerlijk vindt om de kinderen spelenderwijs te laten ontdekken en zich te laten ontwikkelen in de natuur.

Fleur Fleur Dagopvang Rijswijk

Fleur is helemaal Eigenwijs ! Gek op natuur en weet alles van de leukste creatieve activiteiten.

Ilse Ilse Buitenschoolse opvang

Sportieve pedagoog die naast sporten het ook erg leuk vind om naar buiten te gaan, spelletjes te doen of te knutselen!

Laura Laura Dagopvang Rijswijk

Een leuke en enthousiaste pedagoog die sinds 2018 werkzaam is op de babygroep! Vindt het leuk om de kindjes te zien opgroeien en zich te ontwikkelen, van baby tot peuter. Ze vindt het leuk om creatieve activiteiten te doen en vindt het heerlijk om buiten te zijn met de kindjes!

Yvonne Yvonne Dagopvang Rijswijk

Ervaren pedagoog met veel ervaring in het bedenken en begeleiden van leuke, Eigenwijze activiteiten, liefst buiten in de tuin of het bos.

Sharona Sharona Dagopvang Wateringen

Sportieve pedagoog die de Eigenwijze aanpak helemaal in haar vingers heeft. Zo zorgt ze dat ieder kind lekker zichzelf kan zijn.

Samantha Samantha Buitenschoolse opvang & Dagopvang

Enthousiaste pedagogisch medewerker die graag met kinderen op een creatieve en speelse wijze werkt. Samen met de kinderen nieuwe dingen ontdekken!

Rachel Rachel Dagopvang Rijswijk

Een echte knuffeljuf. Zij vindt het leuk om op onderzoek uit te gaan met de kinderen. Draagt spelenderwijs bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Zij voelt zich helemaal thuis bij Eigenwijs.

Priscilla Priscilla Buitenschoolse opvang

Gek op out-of-the-box-denken. Bij Eigenwijs graag buiten en ook in haar vrije tijd veel in de natuur te vinden met haar dochtertje en haar twee honden.

Nancy Nancy Dagopvang Rijswijk

Ervaren pedagogisch medewerker en vanaf haar eerste dag fan van de Eigenwijze aanpak. Nancy geeft de rondleidingen in het kinderdagverblijf.

Mike Mike Buitenschoolse opvang

Mike is een sportieve pedagoog die het belangrijk vindt dat de kinderen plezier hebben en zichzelf ontwikkelen. Daarnaast vindt hij het heel leuk om te voetballen met de kinderen en aan de slag te gaan met de andere balsporten.

Michelle Michelle Dagopvang Rijswijk

Vindt het leuk om kinderen te zien opgroeien en zich te ontwikkelen, van baby tot peuter. Is helemaal op haar plek bij Eigenwijs!

Maritza Maritza Dagopvang Rijswijk

Werkt bij de babygroep, waar ze de kinderen met heel veel plezier helpt in hun ontwikkeling naar nieuwsgierige, zelfstandige peuters.

Mariko Mariko Dagopvang Wateringen

Vertelt vol enthousiasme over planten, zaadjes en bolletjes. Natuurliefhebber en Eigenwijs-fan, kent onze visie door en door.

Bob Bob Buitenschoolse opvang

Als designer en pedagoog, ruime ervaring in het ontwikkelen van workshops en begeleiden van kinderen in het maken van creatieve keuzes, met als doel de oorspronkelijkheid blijvend te stimuleren. Laat kinderen echt zijn en blijven!

Charlotte Charlotte Buitenschoolse opvang

Charlotte is opgeleid als Grafisch vormgever. Ze is terecht gekomen bij EigenWijs als creatieve medewerker, daardoor kan ze haar creatieve kant combineren met kinderen. Ze geniet van elke dag die ze werkt en vindt het leuk om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen. Ze is graag buiten en houdt van de natuur.

Ineke Ineke Buitenschoolse opvang & Dagopvang

Pedagogisch coach / beleidsmedewerker. Ondersteunt de EigenWijze pedagogisch medewerkers in hun professionele handelen. Ontwikkelt en implementeert pedagogisch beleid, gebaseerd op de visie van Reggio Emilia. Wordt iedere dag verrast door de ontwikkeling, talenten en creativiteit van kinderen.

Nurdan Nurdan Buitenschoolse opvang & Dagopvang

Flexibele medewerkster die het leuk en belangrijk vindt om door middel van te zingen, dansen en boekjes te lezen kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Zij gaat graag met kinderen naar buiten om op ontdekking te gaan in de mooie groene tuin.

Bo Bo Dagopvang Wateringen

Zorgzaam, creatief, erop uit, koken en bakken. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Ook met de kinderen knuffelen of een kook / bak activiteit doen vind ik erg fijn. Ik ben ook altijd in voor een boekje lezen, of erop uit naar bijvoorbeeld een kinderboerderij.

 

Nynke Nynke Dagopvang Wateringen

Creatief, vrolijk, warm en zorgzaam. Vrijheid in creativiteit en bewegingen vind ik erg belangrijk. Ik ben dol op zingen en dansen. De natuur betrekken bij activiteiten en op ontdekking gaan met de kinderen vind ok erg leuk.