team

Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen dat iedereen zich thuis voelt bij de dagopvang en buitenschoolse opvang.

Figen
Figen Uguz
Dagopvang
Vindt het ook na jaren werken in de kinderopvang nog altijd even geweldig om met kleine kinderen bezig te zijn en te zien hoe ze zich ontwikkelen.
Nicky
Nicky Wijsman
Buitenschoolse opvang
Een sportieve pedagoog die zijn enthousiasme voor sport en spel met veel plezier overbrengt aan de kinderen. De beste voetballer bij Eigenwijs!
Jasper
Jasper de Lepper
Buitenschoolse opvang
Vindt het heerlijk om creatieve spellen en stoere buitenactiviteiten te verzinnen. Jasper vindt het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen en fouten mogen maken.
Linda
Linda Massaar
Buitenschoolse opvang
Energieke pedagogisch medewerker, met veel enthousiasme voor al onze BSO-activiteiten; of dit nu een boekje lezen is, buiten spelen of knutselen!
Maritza
Maritza de Bruin
Dagopvang
Werkt bij de babygroep, waar ze de kinderen met heel veel plezier helpt in hun ontwikkeling naar nieuwsgierige, zelfstandige peuters.
DaniŽlle
DaniŽlle van Koeveringe
Dagopvang
Na haar studie SPW onderwijsassistent terechtgekomen bij Eigenwijs, en nu met heel veel plezier werkzaam bij onze babygroep.
Melody
Melody van der Stelt
Buitenschoolse opvang
Altijd opgewekt en klaar voor een potje korfbal. Weer de kinderen altijd enthousiast te maken voor inspirerende spellen en activiteiten.
Bartine
Bartine Boerefijn
Dagopvang
Bartine werkt sinds 2008 bij ons en is een echt buitenmens; het liefst trekt ze er op uit, weer of geen weer. Bedenkt de mooiste boswandelingen.
Sharona
Sharona Hordge
Dagopvang
Sportieve pedagoog die de Eigenwijze aanpak helemaal in haar vingers heeft. Zo zorgt ze dat ieder kind lekker zichzelf kan zijn.
Tessa
Tessa Verkoijen
Locatiehoofd van BSO Eigenwijs
Motiveert en stimuleert de medewerkers zoveel mogelijk om alles uit zichzelf te halen en hiermee voor de kinderen een gevarieerd en uitdagend programma te ontwikkelen.
Charity
Charity Pocorni
Dagopvang
Optimist. Werkt, hoe het uitkomt, op onze verschillende groepen. Even goed in het buiten een sport begeleiden als in gezellig binnen voorlezen.
Amanda
Amanda Waldram
Dagopvang
Heeft groene vingers! Snapt helemaal dat kinderen van de pedagoog leren en de pedagoog ook van de kinderen. Bij Eigenwijs ervaart ze dat iedere dag.
Sander
Sander van der Geer
Buitenschoolse opvang
Sander biedt hij op geheel eigen wijze (sport & spel) activiteiten aan en zorgt dat ieder kind daar ook bij betrokken word. Plezier maken staat op nummer ťťn, zodat ieder kind die mee doet zich een winnaar kan voelen.