team

Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen dat iedereen zich thuis voelt bij de dagopvang en buitenschoolse opvang.

Anja
Anja Goes
Manager Eigenwijs
Manager van Eigenwijs. CreŽrt voor kinderen, ouders en medewerkers een uitdagende en inspirerende plek.
Yvonne
Yvonne Stevens
Dagopvang
Ervaren pedagoog met veel ervaring in het bedenken en begeleiden van leuke, Eigenwijze activiteiten, liefst buiten in de tuin of het bos.
Kelly
Kelly Schellaars
Buitenschoolse opvang & Dagopvang
Een vrolijke, goedlachse meid die het heerlijk vind om met kinderen te werken, de ontwikkeling te volgen en te begeleiden. Werkt op de BSO, maar valt ook in op het KDV.
Debby
Debby van der Sman
Buitenschoolse opvang
Ervaren pedagoog die het heerlijk vindt om de kinderen spelenderwijs te laten ontdekken en zich te laten ontwikkelen in de natuur.
Ymke
Ymke Palstra
Buitenschoolse opvang
Helpt kinderen zich bewust te zijn van alles wat de natuur te bieden heeft. Bereikt dat in haar werk op speelse, inspirerende en creatieve wijze!
Priscilla
Priscilla Ivens
Buitenschoolse opvang
Gek op out-of-the-box-denken. Bij Eigenwijs graag buiten en ook in haar vrije tijd veel in de natuur te vinden met haar dochtertje en haar twee honden.
Nancy
Nancy Aalderink
Dagopvang
Ervaren pedagogisch medewerker en vanaf haar eerste dag fan van de Eigenwijze aanpak. Nancy geeft de rondleidingen in het kinderdagverblijf.
Fleur
Fleur Dijkstra
Dagopvang
Fleur is helemaal Eigenwijs ! Gek op natuur en weet alles van de leukste creatieve activiteiten.
Mariko
Mariko Krieger
Dagopvang
Vertelt vol enthousiasme over planten, zaadjes en bolletjes. Natuurliefhebber en Eigenwijs-fan, kent onze visie door en door.
Samantha
Samantha Demai
Buitenschoolse opvang & Dagopvang
Enthousiaste pedagogisch medewerker die graag met kinderen op een creatieve en speelse wijze werkt. Samen met de kinderen nieuwe dingen ontdekken!
Manon
Manon Vierling
Dagopvang
Je vindt haar vaak met de Eigenwijze kids tussen de plantjes in onze eigen bostuin. En in de avond op de bank voor een romantische comedy.
Michelle
Michelle Weverling
Dagopvang
Vindt het leuk om kinderen te zien opgroeien en zich te ontwikkelen, van baby tot peuter. Is helemaal op haar plek bij Eigenwijs!
Ilse
Ilse van der Spek
Buitenschoolse opvang
Sportieve pedagoog die naast sporten het ook erg leuk vind om naar buiten te gaan, spelletjes te doen of te knutselen!