team

Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen dat iedereen zich thuis voelt bij de dagopvang en buitenschoolse opvang.

Anja
Anja Goes
Manager Eigenwijs
Manager van Eigenwijs. CreŽrt voor kinderen, ouders en medewerkers een uitdagende en inspirerende plek.
Yvonne
Yvonne Stevens
Dagopvang
Ervaren pedagoog met veel ervaring in het bedenken en begeleiden van leuke, Eigenwijze activiteiten, liefst buiten in de tuin of het bos.
Linda
Linda Massaar
Buitenschoolse opvang
Energieke pedagogisch medewerker, met veel enthousiasme voor al onze BSO-activiteiten; of dit nu een boekje lezen is, buiten spelen of knutselen!
Maritza
Maritza de Bruin
Dagopvang
Werkt bij de babygroep, waar ze de kinderen met heel veel plezier helpt in hun ontwikkeling naar nieuwsgierige, zelfstandige peuters.
DaniŽlle
DaniŽlle van Koeveringe
Dagopvang
Na haar studie SPW onderwijsassistent terechtgekomen bij Eigenwijs, en nu met heel veel plezier werkzaam bij onze babygroep.
Nancy
Nancy Aalderink
Dagopvang
Ervaren pedagogisch medewerker en vanaf haar eerste dag fan van de Eigenwijze aanpak. Nancy geeft de rondleidingen in het kinderdagverblijf.
Fleur
Fleur Dijkstra
Dagopvang
Fleur is helemaal Eigenwijs ! Gek op natuur en weet alles van de leukste creatieve activiteiten.
Mariko
Mariko Krieger
Dagopvang
Vertelt vol enthousiasme over planten, zaadjes en bolletjes. Natuurliefhebber en Eigenwijs-fan, kent onze visie door en door.
Amanda
Amanda Waldram
Dagopvang
Heeft groene vingers! Snapt helemaal dat kinderen van de pedagoog leren en de pedagoog ook van de kinderen. Bij Eigenwijs ervaart ze dat iedere dag.