team

Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen dat iedereen zich thuis voelt bij de dagopvang en buitenschoolse opvang.

Anja
Anja Goes
Manager Eigenwijs
Manager van Eigenwijs. CreŽrt voor kinderen, ouders en medewerkers een uitdagende en inspirerende plek.
Yvonne
Yvonne Stevens
Dagopvang
Ervaren pedagoog met veel ervaring in het bedenken en begeleiden van leuke, Eigenwijze activiteiten, liefst buiten in de tuin of het bos.
Mike
Mike van de Ruit
Buitenschoolse opvang
Mike is een sportieve pedagoog die het belangrijk vindt dat de kinderen plezier hebben en zichzelf ontwikkelen. Daarnaast vindt hij het heel leuk om te voetballen met de kinderen en aan de slag te gaan met de andere balsporten.
Maritza
Maritza de Bruin
Dagopvang
Werkt bij de babygroep, waar ze de kinderen met heel veel plezier helpt in hun ontwikkeling naar nieuwsgierige, zelfstandige peuters.
DaniŽlle
DaniŽlle van Koeveringe
Dagopvang
Na haar studie SPW onderwijsassistent terechtgekomen bij Eigenwijs, en nu met heel veel plezier werkzaam bij onze babygroep.
Marcel
Marcel van der Spek
Buitenschoolse opvang
Een sportieve pedagogisch medewerker die het belangrijk vind dat kinderen plezier hebben en zich kunnen ontwikkelen op het gebied van sport. In zijn vrije tijd is hij graag met zijn 2 kinderen en is hij actief voetballer en trainer.
Bartine
Bartine Boerefijn
Dagopvang
Bartine werkt sinds 2008 bij ons en is een echt buitenmens; het liefst trekt ze er op uit, weer of geen weer. Bedenkt de mooiste boswandelingen.
Sharona
Sharona Hordge
Dagopvang
Sportieve pedagoog die de Eigenwijze aanpak helemaal in haar vingers heeft. Zo zorgt ze dat ieder kind lekker zichzelf kan zijn.
Anoushka
Anoushka Vink
Dagopvang
Ervaren pedagogisch medewerker met een kunstzinnige achtergrond. Biedt met veel plezier en passie creatieve activiteiten aan onze kinderen. Het planten/dieren rijk staan ook hoog in het vaandel. Ze is vaak te vinden in haar eigen eetbare tuin, waaruit ze dingen mee kan nemen naar Eigenwijs om onder de loep te leggen.
Laura
Laura van Poorten
Dagopvang
Een leuke en enthousiaste pedagoog die sinds 2018 werkzaam is op de babygroep! Vindt het leuk om de kindjes te zien opgroeien en zich te ontwikkelen, van baby tot peuter. Ze vindt het leuk om creatieve activiteiten te doen en vindt het heerlijk om buiten te zijn met de kindjes!
Amanda
Amanda Waldram
Dagopvang
Heeft groene vingers! Snapt helemaal dat kinderen van de pedagoog leren en de pedagoog ook van de kinderen. Bij Eigenwijs ervaart ze dat iedere dag.
Rachel
Rachel van Veen
Dagopvang
Een echte knuffeljuf. Zij vindt het leuk om op onderzoek uit te gaan met de kinderen. Draagt spelenderwijs bij aan de ontwikkeling van de kinderen . Zij voelt zich helemaal thuis bij Eigenwijs