team

Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen dat iedereen zich thuis voelt bij de dagopvang en buitenschoolse opvang.

Figen
Figen Uguz
Dagopvang
Vindt het ook na jaren werken in de kinderopvang nog altijd even geweldig om met kleine kinderen bezig te zijn en te zien hoe ze zich ontwikkelen.
Nicky
Nicky Wijsman
Buitenschoolse opvang
Een sportieve pedagoog die zijn enthousiasme voor sport en spel met veel plezier overbrengt aan de kinderen. De beste voetballer bij Eigenwijs!
Mike
Mike van de Ruit
Buitenschoolse opvang
Mike is een sportieve pedagoog die het belangrijk vindt dat de kinderen plezier hebben en zichzelf ontwikkelen. Daarnaast vindt hij het heel leuk om te voetballen met de kinderen en aan de slag te gaan met de andere balsporten.
Debby
Debby van der Sman
Buitenschoolse opvang
Ervaren pedagoog die het heerlijk vindt om de kinderen spelenderwijs te laten ontdekken en zich te laten ontwikkelen in de natuur.
Ymke
Ymke Palstra
Buitenschoolse opvang
Helpt kinderen zich bewust te zijn van alles wat de natuur te bieden heeft. Bereikt dat in haar werk op speelse, inspirerende en creatieve wijze!
Priscilla
Priscilla Ivens
Buitenschoolse opvang
Gek op out-of-the-box-denken. Bij Eigenwijs graag buiten en ook in haar vrije tijd veel in de natuur te vinden met haar dochtertje en haar twee honden.
Bartine
Bartine Boerefijn
Dagopvang
Bartine werkt sinds 2008 bij ons en is een echt buitenmens; het liefst trekt ze er op uit, weer of geen weer. Bedenkt de mooiste boswandelingen.
Sharona
Sharona Hordge
Dagopvang
Sportieve pedagoog die de Eigenwijze aanpak helemaal in haar vingers heeft. Zo zorgt ze dat ieder kind lekker zichzelf kan zijn.
Edenilce
Edenilce Monteiro
Dagopvang
Wordt blij van onze creatieve, sportieve aanpak. Is in haar vrije tijd het liefst aan het lezen of een nieuw restaurantje aan het ontdekken.
Manon
Manon Vierling
Dagopvang
Je vindt haar vaak met de Eigenwijze kids tussen de plantjes in onze eigen bostuin. En in de avond op de bank voor een romantische comedy.
Michelle
Michelle Weverling
Dagopvang
Vindt het leuk om kinderen te zien opgroeien en zich te ontwikkelen, van baby tot peuter. Is helemaal op haar plek bij Eigenwijs!