dagopvang

Vertrouwde kinderopvang in een bosrijke omgeving. Lekker de natuur in, veel creatieve activiteiten en aandacht voor de natuurlijke ontwikkeling van kinderen.

dit is onze dagopvang


Ons kinderdagverblijf staat midden in het bos tussen Rijswijk en Den Haag. Bij de activiteiten van de dagopvang staan natuur, creativiteit en beweging centraal. Onze eigen pedagogisch medewerkers bedenken dagelijks bijzondere Eigenwijze activiteiten die het aangeboren ontwikkelingsvermogen van kinderen stimuleren.

Wij hebben twee babygroepen tot 2 jaar, een peutergroep van 2 tot 4 jaar en een verticale groep van 1,5 tot 4 jaar.

Of we nu spelen, zingen of vooruitkijken naar de basisschool; altijd staat de natuurlijke ontwikkeling van kinderen voorop.

Lees meer over onze visie op natuurlijk opgroeien of maak een afspraak!

voorbeeldactiviteiten

Op het kinderdagverblijf zijn verschillende terugkerende activiteiten, zoals peutergym met Jos, muziek voor baby's en peuters met de muziekjuf Gerie, yoga en dans.

20160908_0255.jpg
De mooiste jungle-dieren schilderen en er een grappig verhaal bij verzinnen, samen met onze creatieve begeleiders.
20160908_0331.jpg
Actief bezig zijn in onze eigen bostuin, waar we samen op zoek gaan naar bijzondere planten en dieren.

vandaag gaan we naar buiten


Ons kinderdagverblijf ligt op een unieke locatie midden in het bos. Een ideale plek om iedere dag even de natuur in te gaan en spelenderwijs te leren over alles wat er in de natuur gebeurt. Vaak maken we 's ochtends met z'n allen een boswandeling en genieten we 's middags van het buitenspelen.

Bij het kinderdagverblijf is een bostuin waar baby's in de buitenlucht kunnen spelen en dreumesen en peuters alles over planten en beestjes leren. Als onze buitenspeelterreinen en - materialen voldoen aan de Nederlandse veiligheidsnormen.

Vandaag ontdek ik een wereld vol kleur!

Wauw, wat een kleuren! Bij Eigenwijs geven we kinderen de ruimte om spelenderwijs hun wereld te ontdekken en op avontuur te gaan!

keurmerk groene kinderopvang

Ons kinderdagverblijf heeft het keurmerk 'Groene Kinderopvang' van Stichting Groen Cement. Daar zijn we trots op, want het laat zien dat we natuurbeleving en buitenspelen bij Eigenwijs serieus nemen. We vinden het belangrijk dat kinderen opgroeien met enthousiasme en respect voor de natuur.

 

  • We gaan iedere dag naar buiten en leren spelenderwijs omgaan met de natuur.
  • Onze liefde voor de natuur en 'natuurlijk opgroeien' zitten verankerd in onze pedagogische visie.
  • De ruimtes en activiteiten van onze dagopvang nodigen uit om de natuur te ontdekken en zelf te beleven.

keurmerk

 

wat ouders van ons vinden

'Eigenwijs is een kleinschalig kinderdagverblijf waar ieder kind welkom is en zichzelf mag zijn. Het is het kinderdagverblijf waar ze buiten naar binnen halen en binnen naar buiten, net hoe het uitkomt!'

Sara van Veelen
Zoon zit op Eigenwijs Kinderdagverblijf

'Mijn dochter vindt het zo leuk op Eigenwijs dat ze het zonde van de tijd vindt om tussendoor te slapen!'

Aukje Goudswaard
Dochter zit op Eigenwijs kinderdagverblijf

'Het is erg leuk als ik overdag een berichtje via de ouder-app krijg, over hoe het die dag gaat en wat ze allemaal doen!'

Lisenka van ’t Hof
Dochter zit op Eigenwijs kinderdagverblijf

De huiselijkheid die de groepen uitstralen, de locatie midden in het bos en de sfeer op de groepen was totaal anders dan bij andere kinderdagverblijven. Ik vind het geweldig dat de leidsters zelfs de allerkleinsten betrekken bij de thema's en de knutselwerkjes. Nooit 'dat kun je nog niet', maar altijd 'hoe kun jij het wél'. De leidsters kijken echt goed naar mijn dochter, haar ontwikkeling en wat zij nodig heeft.

Anne-Lotte Masson
(moeder van Leonore, Hommels)

'Bij Eigenwijs hoef je niet binnen de lijntjes te kleuren maar is er ruimte voor de eigen creativiteit van kinderen. Dat levert verrassende resultaten op.'

Sara van Veelen
zoon zit op Eigenwijs Kinderdagverblijf

onze begeleiders voor dagopvang

Figen
Figen Uguz
Yvonne
Yvonne Stevens
Maritza
Maritza de Bruin
DaniŽlle
DaniŽlle van Koeveringe
Nancy
Nancy Aalderink
Bartine
Bartine Boerefijn
Fleur
Fleur Dijkstra
Sharona
Sharona Hordge
Mariko
Mariko Krieger
Anoushka
Anoushka Vink
Laura
Laura van Poorten
Manon
Manon Vierling
Amanda
Amanda Waldram
Michelle
Michelle Weverling
Rachel
Rachel van Veen

Alles over ons team

tarieven

Eigenwijs is een kleinschalig kinderdagverblijf waar ieder kind welkom is en zichzelf mag zijn. Het is het kinderdagverblijf waar ze buiten naar binnen halen en binnen naar buiten net hoe het uitkomt!

Bekijk onze tarieven

locatie

Het kinderdagverblijf ligt midden in het bos op de grens van Den Haag en Rijswijk.
Bereikbaarheid: We zijn goed bereikbaar met de fiets en per auto. Het makkelijkste is om vanaf de Prinses Beatrixlaan bij de wegwijzer rechtsaf af te slaan, het bos (Landgoederenzone) in, en het pad te volgen naar het kinderdagverblijf zo'n 300 meter verder. De parkeergelegeheid bij het kinderdagverblijf is beperkt.

Anja

Kinderdagverblijf Eigenwijs
Van Vredenburchweg 164 E, Rijswijk
070-3949729
Contact en openingstijden