EigenWijze KDV-planner

EigenWijze KDV planner voor het veilig brengen- en halen van de kinderen.

Vanwege de aangescherpte Corona richtlijnen en de verplichte 1,5 m afstand tussen volwassenen is het helaas voor u even niet mogelijk om op de groepen te komen. Alle groepen hebben nu hun eigen ingang en de EigenWijze medewerkers vangen de kinderen daar bij de deur op. Om drukte en lange rijen bij het brengen en halen te voorkomen heeft een voormalig ouder van KDV EigenWijs ( werkzaam bij Omniscale) samen met zijn collega’s speciaal voor ons een EigenWijze KDV-planner ontwikkeld. De planner zorgt ervoor dat er nooit teveel ouders tegelijk bij EigenWijs zijn.

Met deze EigenWijze planner kiest u zelf een tijdsblok waarin het voor u het beste uitkomt naar ons te komen voor het brengen en halen van uw kind(eren). Loopt het toch iets anders dan verwacht? … geen probleem u kunt op ieder moment uw tijd aanpassen. Wekelijks krijgt u een uitnodiging om de tijden voor de komende week weer in te plannen.

Veiligheid en privacy

De KDV Planner volgt alle richtlijnen omtrent AVG regelgeving en is gebouwd met privacy in het achterhoofd. Alleen de strikt noodzakelijke gegevens worden opgeslagen en nooit langer dan nodig is.