buitenschoolse opvang

Op avontuur na school en tijdens de schoolvakanties!

dit is onze buitenschoolse opvang

Een actieve buitenschoolse opvang voor na schooltijd en tijdens de vakanties en schoolvrije dagen. Ons programma is iedere dag anders. We bieden activiteiten aan die uitdagen om je wereld te verkennen, je creatief te uiten en lekker te sporten. Of je nu zin hebt in capoeira, djembe-spelen of een spannend bezoek aan Boom-klim-eiland, bij Eigenwijs beleef je altijd iets nieuws!
  • Een afwisselend programma vol avontuur
  • Activiteiten rondom de thema's natuur, creativiteit en sport
  • Op onze BSO’s werken vrouwen én mannen
  • Ruimte en aandacht voor natuurlijke ontwikkeling
  • Meer locaties in Rijswijk en Den Haag, Wateringse Veld
  • Mogelijkheid voor zwemles in BSO-tijd.

Wij halen kinderen op van de basisschool Maria Montessori, Waterlelie, de Fontein en de Kronenburghschool.

voorbeeldactiviteiten

20160927_072.jpg
We organiseren buitenspelletjes waarbij alle kinderen op hun niveau kunnen meedoen. Gezond, wild en hartstikke gezellig!
2016104_-272.jpg
We organiseren veel unieke activiteiten. Zoals een superspannende fossielenexcursie!

activiteiten en workshops

Bij de buitenschoolse opvang van Eigenwijs bieden we bijzondere creatieve en sportieve activiteiten en workshops aan. Het aanbod wisselt, dus iedere dag is een nieuw avontuur!

Onze pedagogisch medewerkers maken iedere dag een spannend programma. Daarbij kijken we naar wat de kinderen leuk vinden en waardoor ze geïnspireerd raken. Alle activiteiten zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden en van elk niveau. We stimuleren de kinderen om elkaar te helpen en van elkaar te leren.

sporten die je mee wil maken

Onze sporten en workshops maken onze buitenschoolse opvang uniek. De sportmedewerkers van Eigenwijs geven verschillende trainingen en workshops, van badminton tot basketbal en van jazz-dansen tot hutten bouwen.
Naast de dagelijkse activiteiten in ons BSO-programma bieden we regelmatig workshops en extra Eigenwijze activiteiten aan zoals yoga, judo of skaten.

Natuur & Avontuur

beleef de mooiste avonturen...

We vinden het belangrijk dat kinderen opgroeien met enthousiasme en respect voor de natuur. Daarom zijn we vaak buiten te vinden. Buiten zijn is niet alleen heel erg leuk en gezond, maar je beleeft er ook de mooiste avonturen!

Onze locatie Eigenwijs Natuur & Avontuur is daar een goed voorbeeld van. Gevestigd in Scouting Hoeve Ypenburg, midden in de natuur en aan de rand van Rijswijk. We organiseren er buitenactiviteiten zoals hutten bouwen, bootcampen en sieraden maken van natuurlijke materialen. Inschrijven voor Natuur & Avontuur kan in combinatie met dagen op een van onze andere locaties.

Eigenwijs tijdens de vakanties

Ieder jaar zijn er tijdens de schoolvakanties en schoolvrije dagen leuke uitstapjes en spannende avonturen. Het programma bedenken we vaak samen met de kinderen. We gaan een dagje de duinen in, brengen een  bezoek aan Boom-klim-eiland of beschilderen kleurige vliegers. De vakanties bij Eigenwijs, horen we weleens, zijn net zo leuk als op vakantie gaan! #trots

Download hier het programma voor de kerstvakantie!

wat ouders van ons vinden

'Wanneer ik als ouder iets signaleer wat mij zorgen baart, dan wordt dit serieus opgepakt door de vaste medewerkers en het locatiehoofd of de clustermanager. Ik ben een tevreden ouder met een tevreden kind'

Saskia
Dochter zit op BSO Natuur en Avontuur

'Mila en Liza vinden het fijn om na school in de Rhijenhofvilla te zijn. De meisjes hebben het altijd naar hun zin. Ze te vroeg ophalen is balen! Ze zijn dan nog bezig met sport en spel en het naar huis gaan komt later wel. De vaste leiding geeft ons, de ouders, het vertrouwen dat de kinderen in goede handen zijn. Super tevreden over deze opvang.'

Danny
Dochters zitten op BSO Rhijenhofvilla

'Stef wil niet weg bij de BSO, altijd even een praatje en interesse van de pedagogisch medewerkers.'

Lisenka van 't Hof
Zoon zit op BSO Eigenwijs

onze begeleiders voor buitenschoolse opvang

Nicky
Nicky Wijsman
Stephanie
Stephanie Kloppers
Mike
Mike van de Ruit
Debby
Debby van der Sman
Priscilla
Priscilla Ivens
Marcel
Marcel van der Spek
Samantha
Samantha Demai
Ilse
Ilse van der Spek

Alles over ons team

pakketten en tarieven

Hoe uitgebreider je pakket, hoe lager het uurtarief. Je profiteert bovendien van extra opvang op de schoolvrije dagen van de basisschool.

Bekijk onze tarieven

locaties

Onze verschillende BSO-locaties herken je meteen: veel ruimte, goede sport- en spelfaciliteiten én een gezellige inrichting met vrolijke kleuren en kunstwerken die door de kinderen zelf zijn gemaakt.

pointer-groen

Eigenwijs Schilpkasteel
Schaapweg 6
2285 SP Rijswijk
Contact en openingstijden

 

pointer-groen

Eigenwijs Reflekspaleis
Schaapweg 2D
2285 SP Rijswijk
Contact en openingstijden

 

pointer-groen

Eigenwijs Natuur & Avontuur
Groeneveld 66
2286 NB Rijswijk

Contact en openingstijden