Ben jij creatief en Eigenwijs?

Ben jij en echte babyspecialist, ben jij creatief en wil jij meer ervaring opdoen in het werken volgens de Reggio werkwijze? Dan hebben wij bij kinderdagverblijf Eigenwijs plaats voor jou in één van onze babygroepen, voor 27 uur per week  op maandag, woensdag en vrijdag.

Kinderdagverblijf Eigenwijs is uniek en staat midden in het bos tussen Rijswijk en Den Haag. Bij Eigenwijs geven we de aangeboren talenten van kinderen de ruimte, zodat ieder kind op een natuurlijke manier zorgeloos kan spelen en leren. Klinkt vanzelfsprekend, maar is best Eigenwijs! Wij laten ons daarbij inspireren door de visie van Reggio Emilia. Onze Eigenwijze medewerkers bedenken dagelijks bijzondere activiteiten waarin de natuur, creativiteit en beweging centraal staan.
 
Jij bent:
Als Eigenwijze medewerker heb je ervaring met de Reggio werkwijze of past dat helemaal bij jou en wil je hiermee ervaring opdoen. Je bent kwalitatief sterk in pedagogisch handelen. Je bent inventief en creatief in het ontwikkelen van een steeds weer vernieuwend activiteiten aanbod passend bij de ontwikkeling van de kinderen en passend binnen Eigenwijs. De “natuur” neemt hier een belangrijke plaats in. Je bent in staat om kritisch naar je eigen handelen te kijken en dus in staat tot zelfreflectie.

Wij vragen:
 
Wij bieden:
  • Een hecht team van ambitieuze en enthousiaste collega’s
  • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief
  • Coaching en scholing in het werken met de Eigenwijze Reggiowerkwijze
  • FiscFree; fiscaal aantrekkelijke aanschaf van fietsen, laptops en telefoons
  • Reiskostenvergoeding en korting op kinderopvangkosten van je eigen kind(eren)
  • Inschaling volgens cao Kinderopvang schaal 6: bij fulltime dienstverband min. € 1.987,- max. € 2.712,-
Wil je meer weten of heb je vragen? Kijk op onze website: www.eigenwijsekids.nl of bel naar Anja: 06 29409647.
Interesse: reageer dan snel op deze vacature door je sollicitatie op te sturen naar: info@eigenwijsekids.nl